Lezeninhetpo.nl gelanceerd

18 april 2022

Vandaag is de website lezeninhetpo.nl gelanceerd. Effectief leesonderwijs draagt bij aan de verbetering van leesvaardigheid en leesmotivatie van leerlingen. Daarom heeft Stichting Lezen samen met SLO, met steun van de Taalunie en extra financiƫle middelen van het ministerie van OCW, de website lezeninhetpo.nl gerealiseerd. Deze website biedt basisscholen alle nodige informatie en handvatten om goed leesonderwijs op poten te zetten. De nieuwe website werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht gelanceerd. Diverse sprekers gaven vanuit verschillende invalshoeken hun visie op een of meer aspecten van effectief leesonderwijs.

Check deze tips!

Prachtig verhaal over verder gaan na verlies
Tip van Lusanne, leerkracht groep 6

Prachtig verhaal over verder gaan na verlies

Tip van Lusanne, leerkracht groep 6

Naar de tip
Lezen met reflectie
Tip van Wouter, docent Nederlands

Lezen met reflectie

Tip van Wouter, docent Nederlands

Naar de tip
Organiseer een boekenmarkt van boekendozen
Tip van Sylvia, leerkracht groep 6

Organiseer een boekenmarkt van boekendozen

Tip van Sylvia, leerkracht groep 6

Naar de tip