Lezeninhetpo.nl gelanceerd

18 april 2022

Vandaag is de website lezeninhetpo.nl gelanceerd. Effectief leesonderwijs draagt bij aan de verbetering van leesvaardigheid en leesmotivatie van leerlingen. Daarom heeft Stichting Lezen samen met SLO, met steun van de Taalunie en extra financiële middelen van het ministerie van OCW, de website lezeninhetpo.nl gerealiseerd. Deze website biedt basisscholen alle nodige informatie en handvatten om goed leesonderwijs op poten te zetten. De nieuwe website werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht gelanceerd. Diverse sprekers gaven vanuit verschillende invalshoeken hun visie op een of meer aspecten van effectief leesonderwijs.

Check deze tips!

De leesclub is cool!
Sanne, leerkracht groep 6/7/8

De leesclub is cool!

Sanne, leerkracht groep 6/7/8

Naar de tip
Check dit Youtube-kanaal
Boekentips van Steven, leraar Nederlands

Check dit Youtube-kanaal

Boekentips van Steven, leraar Nederlands

Naar de tip
Geef leerlingen vrijheid
Tip van Marieke, leerkracht groep 4

Geef leerlingen vrijheid

Tip van Marieke, leerkracht groep 4

Naar de tip