Back Street en BoekTok Live!

6 september 2022

Op 17 september opent er een nieuwe tentoonstelling in het Literatuurmuseum: Back Street, speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Thema’s als rouw, liefde, heldendom en opkomen voor je idealen staan centraal tijdens een tocht door Back Street. Deze tentoonstelling is ook te bezoeken met je klas.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 16 september feestelijk geopend tijdens BoekTok Live! in het Literatuurmuseum. BoekTok Live! vormt tevens de opening van de Boekenweek voor Jongeren. Fanatieke lezers in je klas? Breng het festival bij ze onder de aandacht. Tijdens het festival is er van alles doen: workshops, schrijversoptredens en natuurlijk voldoende tijd voor signeersessies en meet&greets. Ook zijn er bekende BoekTokkers aanwezig en wordt het Beste boek voor Jongeren uitgereikt!

Back Street

Boekenweek van Jongeren

Check deze tips!

Organiseer een boekenmarkt van boekendozen
Tip van Sylvia, leerkracht groep 6

Organiseer een boekenmarkt van boekendozen

Tip van Sylvia, leerkracht groep 6

Naar de tip
Levellezen in de klas!
Ellis, stagiaire groep 3/4/5

Levellezen in de klas!

Ellis, stagiaire groep 3/4/5

Naar de tip
Haal een verhalenverteller in de klas
Een tip van Pauline, cultuurcoach vmbo

Haal een verhalenverteller in de klas

Een tip van Pauline, cultuurcoach vmbo

Naar de tip
Houd de schoolbibliotheek levend
Tip van Anita, leerkracht bovenbouw

Houd de schoolbibliotheek levend

Tip van Anita, leerkracht bovenbouw

Naar de tip