Back Street en BoekTok Live!

6 september 2022

Op 17 september opent er een nieuwe tentoonstelling in het Literatuurmuseum: Back Street, speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Thema’s als rouw, liefde, heldendom en opkomen voor je idealen staan centraal tijdens een tocht door Back Street. Deze tentoonstelling is ook te bezoeken met je klas.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 16 september feestelijk geopend tijdens BoekTok Live! in het Literatuurmuseum. BoekTok Live! vormt tevens de opening van de Boekenweek voor Jongeren. Fanatieke lezers in je klas? Breng het festival bij ze onder de aandacht. Tijdens het festival is er van alles doen: workshops, schrijversoptredens en natuurlijk voldoende tijd voor signeersessies en meet&greets. Ook zijn er bekende BoekTokkers aanwezig en wordt het Beste boek voor Jongeren uitgereikt!

Back Street

Boekenweek van Jongeren

Check deze tips!

Maak het boek gewild!
Tip van Angela, leerkracht groep 7/8

Maak het boek gewild!

Tip van Angela, leerkracht groep 7/8

Naar de tip
Mijn hele klas is enthousiast
Tip van Martin, leerkracht groep 5/6

Mijn hele klas is enthousiast

Tip van Martin, leerkracht groep 5/6

Naar de tip
Reinaert de vos gerapt
Tip van Joke, docent Nederlands

Reinaert de vos gerapt

Tip van Joke, docent Nederlands

Naar de tip
Getipt door twee docenten!
Tip van Lusanne én Jasmijn, leerkracht groep 6/7

Getipt door twee docenten!

Tip van Lusanne én Jasmijn, leerkracht groep 6/7

Naar de tip