Back Street en BoekTok Live!

6 september 2022

Op 17 september opent er een nieuwe tentoonstelling in het Literatuurmuseum: Back Street, speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Thema’s als rouw, liefde, heldendom en opkomen voor je idealen staan centraal tijdens een tocht door Back Street. Deze tentoonstelling is ook te bezoeken met je klas.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 16 september feestelijk geopend tijdens BoekTok Live! in het Literatuurmuseum. BoekTok Live! vormt tevens de opening van de Boekenweek voor Jongeren. Fanatieke lezers in je klas? Breng het festival bij ze onder de aandacht. Tijdens het festival is er van alles doen: workshops, schrijversoptredens en natuurlijk voldoende tijd voor signeersessies en meet&greets. Ook zijn er bekende BoekTokkers aanwezig en wordt het Beste boek voor Jongeren uitgereikt!

Back Street

Boekenweek van Jongeren

Check deze tips!

Prachtig verhaal over verder gaan na verlies
Tip van Lusanne, leerkracht groep 6

Prachtig verhaal over verder gaan na verlies

Tip van Lusanne, leerkracht groep 6

Naar de tip
Eén boek, één klas
Tip van Geert, leerkracht groep 6

Eén boek, één klas

Tip van Geert, leerkracht groep 6

Naar de tip
Boek van de Maand
Tip van Bert, docent Nederlands

Boek van de Maand

Tip van Bert, docent Nederlands

Naar de tip
Leesclub met ouders
Tip van Geert, leerkracht groep 6

Leesclub met ouders

Tip van Geert, leerkracht groep 6

Naar de tip