Back Street en BoekTok Live!

6 september 2022

Op 17 september opent er een nieuwe tentoonstelling in het Literatuurmuseum: Back Street, speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Thema’s als rouw, liefde, heldendom en opkomen voor je idealen staan centraal tijdens een tocht door Back Street. Deze tentoonstelling is ook te bezoeken met je klas.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 16 september feestelijk geopend tijdens BoekTok Live! in het Literatuurmuseum. BoekTok Live! vormt tevens de opening van de Boekenweek voor Jongeren. Fanatieke lezers in je klas? Breng het festival bij ze onder de aandacht. Tijdens het festival is er van alles doen: workshops, schrijversoptredens en natuurlijk voldoende tijd voor signeersessies en meet&greets. Ook zijn er bekende BoekTokkers aanwezig en wordt het Beste boek voor Jongeren uitgereikt!

Back Street

Boekenweek van Jongeren

Check deze tips!

Sfeervol verhaal in de jaren ’50
Tip van Esther, leerkracht groep 4

Sfeervol verhaal in de jaren ’50

Tip van Esther, leerkracht groep 4

Naar de tip
Lees eens een serieboek voor!
 Tip van Martin, leerkracht in groep 5/6

Lees eens een serieboek voor!

Tip van Martin, leerkracht in groep 5/6

Naar de tip
Prentenboeken in de bovenbouw
Tip van Silvia, leerkracht groep 7/8

Prentenboeken in de bovenbouw

Tip van Silvia, leerkracht groep 7/8

Naar de tip
Stof voor kringgesprekken
Tip van Karen, leerkracht groep 7

Stof voor kringgesprekken

Tip van Karen, leerkracht groep 7

Naar de tip