Back Street en BoekTok Live!

6 september 2022

Op 17 september opent er een nieuwe tentoonstelling in het Literatuurmuseum: Back Street, speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Thema’s als rouw, liefde, heldendom en opkomen voor je idealen staan centraal tijdens een tocht door Back Street. Deze tentoonstelling is ook te bezoeken met je klas.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 16 september feestelijk geopend tijdens BoekTok Live! in het Literatuurmuseum. BoekTok Live! vormt tevens de opening van de Boekenweek voor Jongeren. Fanatieke lezers in je klas? Breng het festival bij ze onder de aandacht. Tijdens het festival is er van alles doen: workshops, schrijversoptredens en natuurlijk voldoende tijd voor signeersessies en meet&greets. Ook zijn er bekende BoekTokkers aanwezig en wordt het Beste boek voor Jongeren uitgereikt!

Back Street

Boekenweek van Jongeren

Check deze tips!

Ontroert van begin tot eind
Tip van Naomi, leerkracht groep 8

Ontroert van begin tot eind

Tip van Naomi, leerkracht groep 8

Naar de tip
Laat kinderen boekenpraatjes houden
Tip van Monique, leerkracht groep 7

Laat kinderen boekenpraatjes houden

Tip van Monique, leerkracht groep 7

Naar de tip
Klassikaal lezen
Tip van Joke, docent Nederlands

Klassikaal lezen

Tip van Joke, docent Nederlands

Naar de tip
Stof voor kringgesprekken
Tip van Karen, leerkracht groep 7

Stof voor kringgesprekken

Tip van Karen, leerkracht groep 7

Naar de tip