Masterclasses – Voorlezen voor leraren

6 oktober 2022

DPG Media maakte in samenwerking met de Kinderboekenweek (CPNB) vier masterclasses over voorlezen. Hoe breng je een verhaal, als het er eenmaal is, nou het beste over? Hoe verleid je kinderen tot meer beleving? Onze ambassadeur Angela Esajas, Leraar van het Jaar 2021 en lerares groep 7/8, geeft je in vier masterclasses inzichten en tips.

De serie is gemaakt met experts uit het vak, de wetenschap, schrijvers en leesconsulenten. Elk met een eigen thema. Je kunt ze los bekijken óf allemaal. Zodat jij als leerkracht (nog) meer kunt doen met (voor)lezen in de klas.

De masterclasses zijn hier te bekijken.

Check deze tips!

Lezen met luisterboeken
Tip van Ben, docent Nederlands

Lezen met luisterboeken

Tip van Ben, docent Nederlands

Naar de tip
Haak aan bij de belevingswereld
Tip van Coen, leerkracht speciaal onderwijs

Haak aan bij de belevingswereld

Tip van Coen, leerkracht speciaal onderwijs

Naar de tip
Pitch een boek
Tip van Marjolijn, docent Nederlands

Pitch een boek

Tip van Marjolijn, docent Nederlands

Naar de tip