Meld je nu aan voor Springlezend LIVE!

2 februari 2023

Wil jij meepraten over actuele onderwerpen rondom leesbevordering of geïnspireerd worden door vakgenoten? Ben je benieuwd hoe collega’s in het land omgaan met kwesties waar je zelf ook tegenaan loopt? Meld je dan nu aan voor dé interactieve talkshow over leesonderwijs.

Doe mee met de gloednieuwe, interactieve talkshow Springlezend LIVE. De eerste editie is op woensdag 15 maart en draait om de vraag: hoe maak je van leesbevordering een schoolbreed onderwerp? Praat mee of luister hoe collega’s omgaan met kwesties waar je zelf ook tegenaan loopt. Je kunt je hier gratis aanmelden.

Presentatie van de editie voor PO is in handen van Angela Esajas (Leraar van het Jaar 2021) en Meester Erwin. De VO editie wordt gepresenteerd door Bart Gielen, bekend van Barts Boekenclub. Tafelgasten zijn o.a. diverse bevlogen leraren en auteur Anna Woltz.

De talkshow is zowel live als online te bezoeken, alle aanwezigen in de bibliotheek krijgen een boek cadeau. Ook iedereen die digitaal deelneemt kan vragen stellen en wordt actief betrokken bij het programma. Wil je vooraf al meepraten over het programma? Laat het ons weten via [email protected].

 

Check deze tips!

Wij hebben een Leesatelier
Tip van Ellen, leerkracht bovenbouw

Wij hebben een Leesatelier

Tip van Ellen, leerkracht bovenbouw

Naar de tip
Speeddaten met boeken
Tip van Jeske, leerkracht groep 6

Speeddaten met boeken

Tip van Jeske, leerkracht groep 6

Naar de tip
Topmateriaal voor in de klas
Tip van Mark, leraarondersteuner

Topmateriaal voor in de klas

Tip van Mark, leraarondersteuner

Naar de tip